+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
Zákazník
Neprihlásený
Nákupný košík
0 Ks
Akcie
25,30 €
20,00 €
36,80 €
25,80 €

ČISTENIE PLETI

10 Júl2016, Autor: mirra v kategórii: blog theme a
Dôkladne vyčistená pleť je základ pred aplikáciou každého výrobku MIRRA, pretože krémy a balzamy prenikajú hlboko do pokožky. Navyše, ak chcete maximalizovať efekt starostlivosti, odporúčame špecálne prírodné čistiace prostriedky značky MIRRA bez nežiaducich prísad.

Ako si správne vyčistiť pleť, odstrániť make-up z viečok a rias? Odporúčame jemný prírodný prípravok MICERÁLNA VODA a pleťové mlieko SAMET.
Večer, aspoň dve hodiny pred spánkom si vyčistite pleť a oči. Môžete aj skôr alebo neskôr, ale 2-3 hodiny sú ideálne. Zvyšky čistiaceho mlieka Samet odstráňte prevarenou vodou (tampónom). Na dočistenie môžete použiť Micerálnu vodu. Budete prekvapená, čo zachytí niekoľko kvapiek Micerálnej vody. VYSKÚŠAJTE :-)
Náš tip: urobte si nálev z očianky, z petržlenovej vňate alebo len dobrý čaj bez arómy, a tým si umyte oči. Nálev sa môže uchovať v chladničke a používať tri dni.

MICERÁLNA VODA jemne, ale efektívne čistí pleť od prebytočného mazu, make-upu a nečistôt zo životného prostredia. Na  tampón stačí použiť niekoľko kvapiek vody a priložiť na riasy i pod riasy, privrieť oko. Riasenka sa rýchlo rozpustí a ľahko odstráni. Pokožku okolo očí pridržíme a vyčistíme jemným pohybom smerom k vnútornému kútiku oka.

SAMET je pleťové mlieko s obsahom čistých olejov, éterických olejov a extraktov z bylín. Má príjemnú vôňu. Rýchlo a účinne odstraňuje make-up, čistí bez narušenia prirodzeného ochranného filmu na pokožke, nedráždi oči.


A na záver: Niektoré značky ponúkajú výrobky na čistenie s obsahom alkoholu a iných chemických prísad. Sú lacné a dobre čistia. Avšak môžu postupne ničiť ochrannú vrstvu kože, čo spôsobuje zvýšenú citlivosť, alergické reakcie, rosaceu, akné, predčasné starnutie, dehydratáciu, hyperpigmentáciu, dermatitídu.
#čistenie pleti
Naspäť
comments powered by Disqus
O VÝROBKOCH MIRRA
MIRRA je značka výrobkov akciovej spoločnosti MIRRA-M, ktorá vznikla v roku 1996 privatizáciou popredného svetového vedeckého ústavu Centra aplikovanej mikrobiológie v Rusku. Na českom a slovenskom trhu je od roku 1999. Čím je výnimočná? Patentované technologické výrobné postupy, metóda rotačnej kavitácie, emulgácia za studena, emulgácia čiernej a červenej ikry vrátane placenty, unikátne pôsobenie na bunkovej úrovni, aktívne častice 500x menšie ako kožné bunky, prirodzená vôňa bylín, žiadne testy na zvieratách...
@footer_text
KONTAKTUJTE NÁS
MIRRA Slovakia,s.r.o.
Staré záhrady 14
821 05 Bratislava
+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
©2024 www.mirra-lux.sk, všetky práva vyhradené,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal