+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
Zákazník
Neprihlásený
Nákupný košík
0 Ks
Akcie
25,30 €
20,00 €
36,80 €
25,80 €

Imunita - chrípka - prevencia

25 September2016, Autor: mirra lux v kategórii: blog theme a
Blíži sa obdobie sychravého počasia, jesennej depresie a skľúčenosti, čas chrípok a nachladnutia...
Musíme podľahnúť chorobe?

Silný imunitný systém je v prvom rade normálny stav nervovej sústavy. Nedávne vedecké štúdie ukázali, že k najväčším „zabijakom“ imunity patrí pravidelný stres, dlhodobá depresia a úzkosť. Určite stojí tá a tá úloha, ten a ten človek za to, aby sme si zničili zdravie?
Preto nedovoľme sami sebe zbytočnú nervozitu, starosti, zveličovanie problémov...
Naopak, schopnosť vidieť a oceniť dobré, mať radosť zo života, vyhľadávať a pestovať pozitívne emócie nás udrží v dobrej fyzickej a psychickej forme. Pohybová aktivita, otužovanie, zdravý životný štýl, vyhýbanie sa stresu alebo správne spracovanie stresujúcich okamihov, zdravá a vyvážená výživa a overené doplnky stravy s účinnými prírodnými látkami významne prispievajú k zachovaniu pevného zdravia a psychickej pohody.

Zdravá a vyvážená strava dokáže pokryť potrebu vitamínov a minerálnych látok Avšak v období chrípky, studeného počasia sú tieto látky potrebné vo väčšom množstve, preto je dôležité pripraviť sa a zásobiť organizmus biologicky aktívnymi doplnkami stravy. Doplnky stravy musia byť prijímané komplexne, pretože iba tak pôsobia synergicky.
Terapia formou rastlinných a éterických olejov tiež prispieva k podpore imunitného systému.

Chráňte si zdravie s výrobkami MIRRA

"Domáca lekárnička" by mala obsahovať nielen biologicky aktívne doplnky potravy, ale aj kozmetické výrobky obsahujúce rastlinné a éterické oleje.
Spoločnosť MIRRA je líder v oblasti efektívneho využívania rastlinných silíc. Prírodné aromatické oleje v kozmetických a preventívnych výrobkoch plnia celý rad funkcií (napr. nahrádzajú chemické konzervačné látky). Aromatické oleje (levanduľa, tea tree, eukalyptus, šalvia) majú silné antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. Esenciálny olej monarda je exkluzívna zložka v produktoch spoločnosti. Pomáha inhibovať rast patogénnych stafylokokov, streptokokov a iných baktérií, a v antivírovej aktivite prevyšuje ostatné silice.

Účinný spôsob, ako predísť možnej infekcii počas chrípkovej epidémie je natieranie úst, nosnej sliznice, pokožky nad hornou perou, miesta lymfatických uzlín na celom tele výrobkami, ktoré obsahujú antivírové zložky. Na tento účel sú vhodné balzamy STIMUL a LABIO. Ak prepukne choroba, používame balzamy MIRRALGIN a UNIVERSUM

Prevencia je základ

Balzam IMMUNITY+ je unikátny a bezkonkurenčný prírodný prípravok na báze rastlín a vybraných éterických olejov, vhodný pre často nachladnuté a choré deti i dospelých. Účinný ako prevencia pred chrípkou, pri nachladnutí, nádche, kašli, bolestiach hlavy, svalov a kĺbov, pri veľkej únave, až chronickom únavovom syndróme. Na podporu imunity sa odporúča balzamom STIMUL potierať miesta lymfatických uzlín (dolnú čeľusť, krk, podpazušie, slabiny).

Balzam LABIO je účinný profylaktický prípravok, chráni povrch pier pred negatívnym pôsobením vonkajšieho prostredia. Balzam odporúčame použiť niekoľkokrát denne na pery, aj okolo úst.

FERRUM je potravinový doplnok s vysokým obsahom železa a komplexom vitamínov. Nervozita, stres vyčerpávajú zásoby železa, a naopak, nedostatok železa znižuje odolnosť voči stresu, zlyháva imunita. Často používame slovo "železo" v kombinácii slov, ktoré sa vzťahujú na psychiku, správanie. Železné nervy = železné zdravie.
Odporúča sa užívať ako preventívna kúra počas 20 dní. Jedna tabletka 2x denne zabezpečí približne 70 - 100% dennej potreby železa a vitamíny С, В1, В2, В6, РР približne 90-115% dennej potreby.

MEDELLA 1 je potravinový doplnok, účinný komplex na prevenciu nachladnutia a infekčného ochorenia. Antistresový komplex tonizuje a aktivuje celý organizmus, zvyšuje chuť do života. Pomáha zvládnuť stres, zvýšiť koncentráciu a myslenie. Depresia a úzkosť nemajú šancu.
Komplex sa užíva najmä v období, keď potrebujeme zvládnuť náročné úlohy. Vtedy sa odporúča užívať jedna kapsula 3x denne. Na jeseň ako prevencia sa osvedčila sa 1 kapsula 1-2x denne.

LAMINÁRIA je potravinový doplnok na čistenie tráviaceho traktu a posilnenie organizmu v duchu myšlienky "imunita sídli v hrubom čreve".
Odporúča sa najmä na jar a na jeseň ako očistná kúra.

MIRRASET je potravinový doplnok s vysokým obsahom zinku. Chráni a posilňuje imunitnú ochranu organizmu. Nedostatok zinku vedie k spomalenému hojeniu rán a k zníženej aktivite imunitnej obrany, takže trpíme na infekciu dlhšie ako je bežné.
Osvedčil sa ako preventívny výrobok užívať najmä večer alebo 2x denne 1 kapsulu. Dĺžka kúry je 25 dní.

A čo urobiť, keď podľahneme chorobe?

Krém UNIVERSUM vďaka jedinečnému zloženiu pôsobí ako silný baktericídny a antiseptický prípravok. Tento univerzálny krém okrem svojich hlavných účinkov pomáha odstrániť bolesť v hrdle pri chrípke a nachladnutí, hojí drobné poranenia okolo nosa a v nose.

Balzam MIRRALGIN preniká hlboko do kože a účinne napomáha upokojiť bolesti hlavy, svalov a kĺbov, má silné protizápalové a upokojujúce účinky, tlmí zvýšenú citlivosť tkanív.

MIRANDA 3 je biologicky aktívny doplnok stravy, prieduškovo - pľúcny drenážny komplex. Tento doslova elixír umožňuje zmenšiť spazmy a opuchy sliznice priedušiek, uľahčuje dýchanie, má protizápalové a tíšiace účinky pri zápale horných ciest dýchacích.

MEDELLA 2 je potravinový doplnok na upokojenie centrálnej nervovej sústavy. Zvyšuje účinnosť pri liečbe chorôb spojených s kašľom a ťažkým vykašliavaním ("kašeľ fajčiara", chronický a astmatický kašeľ, zápal priedušiek).

Osvedčená je kombinácia užívania MIRANDA 3 (2-3 tabletky 2x denne) a MEDELLA 2 (1 kapsula 2-3x denne).

Najvyššia hodnota v živote je zdravie. Niekoľkoročné skúsenosti dokazujú, že výrobky značky MIRRA nás udržia v dobrej kondícii a chránia to najcennejšie, čo máme. Stačí si vybrať, čo je dobré pre nás, našu rodinu a priateľov.



#imunita #potravinový doplnok #chrípka #nachladnutie
Naspäť
comments powered by Disqus
O VÝROBKOCH MIRRA
MIRRA je značka výrobkov akciovej spoločnosti MIRRA-M, ktorá vznikla v roku 1996 privatizáciou popredného svetového vedeckého ústavu Centra aplikovanej mikrobiológie v Rusku. Na českom a slovenskom trhu je od roku 1999. Čím je výnimočná? Patentované technologické výrobné postupy, metóda rotačnej kavitácie, emulgácia za studena, emulgácia čiernej a červenej ikry vrátane placenty, unikátne pôsobenie na bunkovej úrovni, aktívne častice 500x menšie ako kožné bunky, prirodzená vôňa bylín, žiadne testy na zvieratách...
@footer_text
KONTAKTUJTE NÁS
MIRRA Slovakia,s.r.o.
Staré záhrady 14
821 05 Bratislava
+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
©2024 www.mirra-lux.sk, všetky práva vyhradené,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal