+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
Zákazník
Neprihlásený
Nákupný košík
0 Ks
Akcie
25,30 €
20,00 €
36,80 €
25,80 €

Jarná starostlivosť o pleť

28 Marec2020, Autor: MIRRA v kategórii: blog theme a
Máte pocit, že vaša pleť je smädná?

Dehydratácia pleti je najčastejším dôsledkom zimných mesiacov. Vlhkosť sa stráca nielen vplyvom mrazu, ale aj v suchých miestnostiach a nízkym príjmom tekutín.

Úlohou č. 1 je preto hydratácia, hydratácia a ešte raz hydratácia!

To najlepšie, čo môžete pre Vašu pleť urobiť – používajte hydratačné sérum

Účinky vyskúšali a efektívnosť potvrdili naše verné zákazníčky. S ich súhlasom uverejňujeme odporúčanie:

Pani Mária: „ Mám 60+ a veľmi suchú pleť. Kozmetička mi odporúčala výrobok MIRRACLE.
Počas zimy používam minimálne 3 týždne každý večer. Ráno je pleť vyhladená, ale najmä pokožka na krku sa krásne hydratovala.“

Pani Anka: „ Najviac zo všetkých hydratačných výrobkov mi pomohlo sérum MIRRACLE. Používam ráno a večer.
  • Ráno po vyčistení pleti aplikujem niekoľko kvapiek séra na tvár a krk.
  • Po vsiaknutí niekoľko kvapiek gélu MAGIC.
  • Večer po čistení aplikujem sérum a UMA BALZAM.
  • Mesiac takejto intenzívnej starostlivosti – a rozdiel som videla nielen ja. Dokonca si to všimol aj môj manžel!!! Obdivujem svoj odraz v zrkadle.

Čím je výnimočné sérum MIRRACLE?

Obsahuje kaviárovú soľ, ktorá obsahom aminokyselín, vitamínov a mikroelementov niekoľkokrát prevyšuje extrakt ovčej placenty a materské mlieko.
To znamená, že pomocou séra kŕmime našu pokožku ako milujúca matka dieťaťa.

Sérum obsahuje okrem kaviárovej soli aj hyaluronát sodný, ktorý zadržiava vodu a vytvára „molekulárnu špongiu“, z ktorej sa voda neodparuje ani pri nízkej vlhkosti vzduchu.

Kaviárová soľ jeseterovitých rýb nie je kaviár, ale koloidný roztok, tekutina, ktorá obmýva ikry v dutine jesetera. Je to veľmi vzácna a drahá ingrediencia, ktorá nemá vo svete analógiu a konkurenciu. Kaviárová soľ je súčasťou reprodukčného systému jesetera, je určená na ochranu a zachovanie životaschopnosti ikier. Predstavuje 10 až 40% hmotnosti ikry, alebo 5 až 10% hmotnosti jesetera. Kaviárová soľ je bohatá na makro a mikroprvky, aminokyseliny a vitamíny. Obsahom vitamínov C, B1, B2 niekoľkonásobne prevyšuje ovčiu placentu, a dokonca aj materské mlieko. Biologicky aktívne látky sa tu nachádzajú v unikátnych kombináciách. Kaviárová soľ je schopná udržať vlhkosť, chráni proti stresu a poškodeniu buniek.

Na vývoji tohto unikátneho hydratačného séra sa podieľal vedecký tím spoločnosti Mirra a Ruský vedecko - výskumný ústav rybárstva a oceánografie, ktorý vlastní patent za vynález kaviárovej soli № 2422131. Výskum a vývoj trval dva roky, počas ktorých sa robili fyzikálno-chemické, biochemické a biologické testy vplyvu séra na kožu. Štúdie dokázali, že sérum má vynikajúce hydratačné a omladzujúce účinky na pokožku a kompatibilitu s inými látkami.
Ach, skoro sme zabudli! Nezabúdajte na dôkladné očistenie pokožky!

Čistiace mlieko SAMET alebo gél MIRRASOFT, čistiaca MICERÁLNA VODA jemne vyčistia pleť bez straty vlhkosti.
Doprajte si aj hĺbkové čistenie podľa typu pleti. Výrobky na Peeling nájdete v časti  Intenzívna starostlivosť.

Naspäť
comments powered by Disqus
O VÝROBKOCH MIRRA
MIRRA je značka výrobkov akciovej spoločnosti MIRRA-M, ktorá vznikla v roku 1996 privatizáciou popredného svetového vedeckého ústavu Centra aplikovanej mikrobiológie v Rusku. Na českom a slovenskom trhu je od roku 1999. Čím je výnimočná? Patentované technologické výrobné postupy, metóda rotačnej kavitácie, emulgácia za studena, emulgácia čiernej a červenej ikry vrátane placenty, unikátne pôsobenie na bunkovej úrovni, aktívne častice 500x menšie ako kožné bunky, prirodzená vôňa bylín, žiadne testy na zvieratách...
@footer_text
KONTAKTUJTE NÁS
MIRRA Slovakia,s.r.o.
Staré záhrady 14
821 05 Bratislava
+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
©2024 www.mirra-lux.sk, všetky práva vyhradené,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal