+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
Zákazník
Neprihlásený
Nákupný košík
0 Ks
Akcie
25,30 €
20,00 €
36,80 €
25,80 €

Regenerujte si pokožku po letnom opaľovaní

7 September2016, Autor: mirra-lux v kategórii: blog theme a
Užili ste si krásnu dovolenku, relaxovali pri vode alebo na morskej pláži, počúvali jemné šumenie vody, vychutnali teplé slnečné lúče a máte krásnu bronzovú pokožku.
Čo všetko ste dopriali vašej koži? Prudké slnko, morský vietor, slanú vodu, chlór v bazéne, dlhé letné noci, ktoré často končili až ráno, málo spánku, veľa cestovania, Leto však skončilo, teraz doprajte svojej pokožke ozdravnú kúru, predovšetkým dôkladnú hydratáciu a regeneráciu. A samozrejme starostlivosť, ktorá bude vyhovovať danému typu pleti.
Navyše, správna starostlivosť vám dokáže predĺžiť opálenie.
Regeneračné a hydratačné krémy navrátía pleti rovnováhu a predídu jej predčasnému starnutiu. Rastlinné oleje, prírodné telové mlieka zabraňujú zbytočnému šupinateniu pokožky a odlupovaniu kože, a tak dokážu zachovať opálenie na dlhšiu dobu.

Hydratácia pleti je najdôležitejšia!

To najlepšie, čo ponúka iba kozmetika MIRRA, je doslova zázračné hydratačné sérum s plodovou vodou čierneho kaviáru MIRRACLE.
Plodová voda jeseterovitých rýb nie je kaviár, ale tekutina, ktorá obmýva ikry. Je to vzácna a drahá ingrediencia. Obsah aminokyselín, vitamínov a mikroelementov je v plodovej vode niekoľkonásobne vyššie ako v ovčej placente alebo v ľudskom materskom mlieku. Biologicky aktívne látky sú tu prítomné v tom najideálnejšom zložení, ktoré príroda vytvorila. Sérum zvyšuje účinok denného krému, ktorý použijete podľa typu pleti.

Na mladú pleť je vhodný najmä krém MADONNA.
Na pleť po tridsiatke odporúčame MIKRO OLIO alebo FYTOBALZAM
MINERAL DEŇ naplní pokožku vitalitou, dodá energiu, svieži a mladistvý vzhľad na celý deň!

Overeným pomocníkom pri poškodení pleti s úžasnými hydratačnými vlastnosťami je aktívny koncentrovaný balzam NONA s kyselinou hyaluronovou.

Mastná pleť má tiež vďaka horúčave problémy, upchávajú sa póry a tvoria pupienky. Na zlepšenie stavu slúži celý rad výrobkov ANTI - AKNÉ.

O reparáciu pokožky sa postará unikátny gél-balzam reparačný TAINA. Stimuluje reparačné a regeneračné procesy na úrovni bunkových membrán pri drobných poškodeniach pleti.

Na zrelú pleť sú vhodné hydratačné výrobky zo série MIRRA BIOTECHNOLOGY - sérum AQUA a krém KOMFORT. Efektívne hydratujú a zjemňujú pokožku, predchádzajú predčasnému starnutiu, zabezpečujú "zdravý" režim činnosti kožných buniek počas celého dňa.

Nočné krémy podľa typu pleti dodajú pokožke výživu, regenerujú, obnovujú elasticitu kože.

Určite si doprajte aj hydratačnú a výživnú masku!
Na zrelú pleť je vhodná KRÉM-MASKA s kaviárom lososovitých rýb. Regeneruje, vyživuje, môže sa používať aj ako nočný krém. Ráno vás čaká milé prekvapenie.
Na všetky typy pleti je vhodná maska ALGAS s obsahom morských rias a hydrolyzátom mušlí. Vďaka bohatému komplexu mikroelementov účinne hydratuje, vyživuje a podporuje omladzujúce procesy v pokožke.
Vlasy potrebujú tiež výživu. Masky STYL a MIRT, sérum GLAMOUR obnovujú štruktúru vlasov a dodávajú prirodzený zdravý lesk.

Hýčkajte svoje telo, aby si čo najdlhšie udržalo zlatistú farbu leta. Kvalitná starostlivosť výrobkami MIRRA navráti vašej pleti hebkosť, jemnosť, dokonale ju vyživí a pripraví na dlhé chladné obdobie.
Naspäť
comments powered by Disqus
O VÝROBKOCH MIRRA
MIRRA je značka výrobkov akciovej spoločnosti MIRRA-M, ktorá vznikla v roku 1996 privatizáciou popredného svetového vedeckého ústavu Centra aplikovanej mikrobiológie v Rusku. Na českom a slovenskom trhu je od roku 1999. Čím je výnimočná? Patentované technologické výrobné postupy, metóda rotačnej kavitácie, emulgácia za studena, emulgácia čiernej a červenej ikry vrátane placenty, unikátne pôsobenie na bunkovej úrovni, aktívne častice 500x menšie ako kožné bunky, prirodzená vôňa bylín, žiadne testy na zvieratách...
@footer_text
KONTAKTUJTE NÁS
MIRRA Slovakia,s.r.o.
Staré záhrady 14
821 05 Bratislava
+421(0) 911295905
objednavky@mirra-lux.sk
©2024 www.mirra-lux.sk, všetky práva vyhradené,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal